top of page
Vyhledat
  • Štěpán Smejkal

Právě vyšlo...

Aktualizováno: 29. 6. 2022

Model EFQM, druhé doplněné vydání


Česká společnost pro jakost právě zařadila do nabídky druhé, doplněné vydání publikace Model EFQM, která by Vám rozhodně neměla uniknout, pokud se chcete vydat na cestu transformace organizace pomocí tohoto manažerského nástroje.


Oproti prvnímu vydání se můžete navíc podrobněji seznámit s příklady aplikace Modelu či profily bodového hodnocení organizací, které se v prvním roce používání nového Modelu zúčastnily programů oceňování EFQM, a poprvé v historii je součástí publikace i podrobný návod na používání logiky RADAR k bodovému hodnocení.


Je však důležité zmínit, že Model jako takový se nezměnil. Struktura i obsah jednotlivých kritérií a subkritérií zůstaly stejné. Pokud již tedy publikaci Model EFQM máte zakoupenou a nepotřebujete se více do hloubky seznámit s použitím RADARu za účelem bodového hodnocení, není třeba ji nahrazovat. A nezměnil se ani účel publikace a Modelu samotného – být pomocníkem organizací při řízení a systematickém zlepšování jejich výkonnosti tím, že jim pomocí strukturovaných otázek umožňuje nalézat silné stránky i prostor pro další zlepšování, a to vše v kontextu strategického směřování a dodávání udržitelné hodnoty klíčovým zainteresovaným stranám.


Prostřednictvím České společnosti pro jakost lze zakoupit českou verzi publikace. Pokud máte zájem o některou z dalších jazykových mutací (angličtina, němčina, francouzština, španělština, řečtina a čínština), můžete ji zakoupit přes webshop EFQM . Tam jsou rovněž k dispozici všechny jazykové varianty formou ebooku.

Cena publikace: 1860,-Kč bez DPH.



17 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page