top of page
Vyhledat
  • Obrázek autora-red-

Budeme na SYMA 2020 - sekce Centra excelence přinese sebehodnocení podle Modelu EFQM online



Konference SYMA je každoroční příležitostí pro všechny příznivce kvality získat nové poznatky z oboru a současně se pobavit v rámci neformální části akce. Letos je konference pod mottem "Kvalitou pro úspěch" plánována na 25. - 26. 3. 2020. Centrum excelence na ní nebude chybět a připravuje pro Vás sekci, na které Vás blíže seznámí s Assess Base, online platformou pro interní i externí hodnocení.


Sebehodnocení podle Modelu EFQM online


Přijďte s námi prozkoumat Assess Base, zcela novou technologickou platformu EFQM, která Vás provede celým procesem hodnocení online. Platforma obsahuje 3 nástroje různé úrovně, které můžete využít jak pro interní hodnocení, tak v případě zájmu o získání externího uznání. Základní dotazník je ideální volbou v případě, že se sebehodnocením nemáte zkušenosti a chcete si ho vyzkoušet. A co víc, k dispozici je zdarma. Kromě toho, že si představíme principy a proces sebehodnocení si prakticky vyzkoušíme i práci s jednoduchým dotazníkem. Sekce se bude konat první den konference, tj. 25.3.2020 od 14:40 do 17:00.

Programem Vás provede: Dana Fišerová


Řádní kolektivní členové mají nárok na dvě vstupenky na první den konference. Řádní individuální členové pak mohou čerpat volný vstup na první den konference pro svou osobu.

Celý program konference se spolu s pozvánkou ještě dokončují. Pokud již nyní víte, že se budete chtít zúčastnit, napište nám a my Vás budeme informovat hned, jak bude možné se oficiálně přihlásit. Až budete vyplňovat oficiální přihlášku na konferenci, nezapomeňte prosím do poznámky uvést, že jste řádnými členy Centra excelence, aby Vám bylo vložné za první den odečteno.

8 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page