top of page
Vyhledat
  • Obrázek autora-red-

Benchlearning visit v Dopravním podniku hlavního města Prahy: přihlaste se



Hostitelem prvního letošního benchlearning visit bude Dopravní podnik hl. města Prahy, který si ze slavnostního večera České společnosti pro jakost odnesl titul Ambasador kvality České republiky a ocenění za třetí místo v kategorii veřejný sektor. Hodnotitele mimo jiné zaujal přístup Dopravního podniku k mladé generaci, která právě vstupuje na trh práce. A právě o své jedinečné aktivity a zkušenosti v této oblasti se s námi na benchlearningu podělí. Název akce je totiž: Příprava mladé generace - propojení teorie s praxí.


O programu

Hlavním tématem návštěvy je práce DP s mladou generací, která dokončuje své studium a připravuje se na vstup na trh práce. A právě na školách začíná spolupráce DP s jeho budoucími zaměstnanci. DP vytvořil a úspěšně realizuje komplexní program, jehož cílem je získat, rozvinout a udržet mladé talenty na vybraných odborných pozicích. Během benchlearningu Vám bude představen absolventský a stipendijní program, adaptační proces a další související aktivity a jejich výsledky. Fanoušky Dopravního podniku jistě potěší komentovaná prohlídka ústředních dílen DP, a kvalitáři si přijdou na své v rámci příspěvku k řízení kvality služeb. Součástí programu bude jako tradičně diskuze, v rámci které bude náš hostitel zvědav na Vaše zkušenosti v diskutovaných oblastech.


Informace k registraci

Aby se nám hostitel mohl skutečně věnovat, je tato návštěva plánována co do počtu jako komorní. Z toho důvodu limitujeme počet účastníků na jednoho zástupce na organizaci. I náš hostitel se těší na Vaši zpětnou vazbu, a proto prosím své zástupce pečlivě vybírejte. Registrace přijímáme od zástupců personálních oddělení, případně manažerů kvality / business excellence a projektových manažerů, kteří mají ve věci spolupráce s mladými zaměstnanci praktické zkušenosti. Pokud jste individuálními členy Centra excelence a máte v HR relevantní profesní zkušenost, jste rovněž vítáni. Přihlásit se můžete kliknutím na odkaz níže. Do textu zprávy prosím uveďte organizaci, jméno Vašeho zástupce, jeho pozici a mailový kontakt, abychom mu před konáním akce mohli poslat další organizační a logistické informace.



23 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page